Tradicinės kinų medicinos ištakos siekia kelis tūkstančius metų. Pasak kinų, mūsų sveikatos paslaptis slypi mumyse ir mus supančioje aplinkoje, todėl kinų medicinoje daug dėmesio skiriama ne tik asmens sveikatai, bet ir jo psichologinei ir fizinei būklei bei mitybai. Pagrindinis šios medicinos aspektas yra prevencija, o ne gydymas. Antrasis svarbus natūralios kinų medicinos aspektas yra sustabdyti esamos būklės vystymąsi. Šie abu požiūriai sudaro kinų sveikatos koncepciją, kuri yra žinoma kaip „ilgaamžiškumo kultūra“. Pasauliniai ilgaamžiškumo tyrimai rodo, kad 3 iš 5 regionų, kurie pasižymi ilgiausia gyvenimo trukme, yra regionai, kuriose vyrauja kinų kultūra arba kurių ištakos yra kiniškos. Tradicinė kinų medicina remiasi in ir jang harmonija bei penkių elementų teorija, pagal kurią visa gamta bei visata susideda iš penkių pagrindinių elementų: žemės, metalo, vandens, medienos ir ugnies. Viską galima priskirti kuriam nors vienam iš šių elementų. Daugelis TIENS maisto papildų taip pat remiasi penkių elementų teorija. Kompanija TIENS, remdamasi ilgamete tradicinės kinų medicinos patirtimi, jos žinias derina su naujausiais biotechnologijos mokslo pasiekimais. TIENS sukūrė visapusišką programą, kaip išsaugoti gerą fizinę ir psichologinę būklę, vartojant maisto papildus pagal ir laikantis keturių žingsnių: valymo, papildymo, stiprinimo ir subalansavimo.

VALYMAS

Sveikatos palaikymo koncepcija, kurią propaguoja TIENS, remiasi pagrindine kinų medicinos taisykle: prevencija, o ne gydymas. Pirmasis žingsnis yra organizmo valymas. Greitas gyvenimo tempas, aplinkos užterštumas ir nesveika mityba lemia organizme didėjantį įvairių toksinų kiekį, kuris neigiamai veikia mūsų nuotaiką ir lemia daugelio negalavimų atsiradimą. Organizme kaupiasi maisto produktų ir gėrimų sudėtyje naudojami sunkieji metalai, dirbtinių dažomųjų medžiagų komponentai ir konservantai. Dėl šios priežasties organizmas mažiau pasisavina maistinių medžiagų, taigi ir papildų pasisavinimas tampa ne toks efektyvus. Pats organizmas gali pašalinti tik dalį toksinų. Valomuoju poveikiu pasižymintys maisto papildai padeda pašalinti toksinus iš virškinamojo trakto, plaučių, odos, kraujagyslių tam, kad visi kūno organai ir organizmo sistemos tinkamai funkcionuotų. Tokių maisto papildų sudėtyje yra žaliosios arbatos ekstrakto, lotosų lapų, rabarbarų ar krilių aliejaus.

PAPILDYMAS

Po pirmojo žingsnio, valymo, galima pereiti prie kito etapo – papildymo. Mes turime aprūpinti organizmą maistingomis medžiagomis, kurios padeda reguliuoti visų organų ir sistemų funkcijas ir stiprinti natūralius organizmo apsaugos mechanizmus. Į papildymo grupę įeina maisto papildai su spirulina, kininėmis datulėmis, kordicepsu (kininiu grybu), česnaku ir linų sėmenimis.

STIPRINIMAS

Po valymo ir papildymo pereiname prie stiprinimo etapo. Šios grupės maisto papildai padeda palaikyti kvėpavimo, kraujo apytakos ir virškinimo sistemas bei šlapimo takus, aprūpindami organizmą medžiagomis, kurios užtikrina jų tinkamą funkcionavimą. Į stiprinimo grupės maisto papildų sudėtį įeina cinkas, kalcis ir soja.

Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial